AirPods Pro 2 orijinal mi değil mi?

32carbon32

Femtopat
Daha fazla  
Yurt dışından tanıdığımız getirecek ürün belgesi yok ancak ambalajli seri numarası mevcut. Seri numarası çıkıyor Apple'da. Orijinale çakma arasındaki kalite farkına baktık orijinal denilen ürünün (belgesi olmayan yani) çakmaya nazaran silikon ve ses kalitesi daha iyi ve çakmanın arkasındaki düğme pürüzlüyken belgesiz orijinal denilenin gayet düz. Kalitesi dışdan bakınca da belli oluyor. Çakma olan ürün telefona zor bağlanıp ismi farklı çıkıyor orijinal belgesiz olanda ise kutudan çıktığı gibi IPhone'nın ekranına geliyor. Sizce orijinal mi arkadaşlar?

Seri Numarasını buraya yazarak anlayabilirsin.
Seri Numarasını yazınca Garantiyle alakalı vs. birşey çıkarsa orjinaldir

Yukarıdaki arkadaş seri numarasıyla çözüm önermişte 350 TL'ye satılan çakmalar bile seri numarası kopyalanıyor en iyi çözümü söyleyeyim sana kulaklığı aldığında eğer Apple bul uygulamasında konum gözüküyor + kayıp kilidi açılıp kapanıyor + ses çal gibi bul gibi özellikler kullanılıyorsa bunu at cebe. Sonrasında ise ürünü aldığında zaten gürültü engelleme + şeffaf mod + sohbet duyarlılığını test et çalışıyorsa sorun yok. Apple Watch varsa ya da bir Watch şarj aleti varsa kablosuz mekanik şarj etmeyi dene bakayım AirPods Pro 2'nin kutusunu oluyorsa bunu da at cebe. Finalde ise Apple müzik ile uzamsal ses desteğini bir dene mikrofonunu bir dene zaten orijinal ise bu şartları kusursuz karşılar sonrasında son adım olarak AirPods kulağında takılı iken ayarlara gir orada en üstte AirPods ayarları belirmesi gerek orayı başka bir YouTube videosundaki orijinal cihaz ile ayar menüsü karşılaştırma yap eksik vs. var mı diye.
Bende 3 yıldır AirPods Pro 2 kullanıyorum lightning olanı kullandım şu anda da yeni aldığım Type-C olanı kullanıyorum. Başka yardıma ihtiyacın olrusa sorabilirsin

En Basit Çözümü söylemiştim ama seninkide dışardan bakınca baya karışık görünüyor.

En basit çözümü söylemiştim ama seninkide dışarıdan bakınca bayağı karışık görünüyor.

En basit çözüm diyorsun sunduğun çözüm yanlış dostum benim o seri numaralar yanlış hatırlamıyorsam 2023 yılında 40 milyon civarı yapılmıştı şimdi kaçtır Allah bilir senin çözüm tutarlı bir çözüm hatta cevap bile değil o yüzden kaale alınmaması gerektiğini like sayılarından dahi anlayabilirsin iyi sosyaller sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…