Yukarıdaki arkadaş seri numarasıyla çözüm önermişte 350 TL'ye satılan çakmalar bile seri numarası kopyalanıyor
en iyi çözümü söyleyeyim sana kulaklığı aldığında eğer Apple bul uygulamasında konum gözüküyor + kayıp kilidi açılıp kapanıyor + ses çal gibi bul gibi özellikler kullanılıyorsa bunu at cebe. Sonrasında ise ürünü aldığında zaten gürültü engelleme + şeffaf mod + sohbet duyarlılığını test et çalışıyorsa sorun yok. Apple Watch varsa ya da bir Watch şarj aleti varsa kablosuz mekanik şarj etmeyi dene bakayım AirPods Pro 2'nin kutusunu oluyorsa bunu da at cebe. Finalde ise Apple müzik ile uzamsal ses desteğini bir dene mikrofonunu bir dene zaten orijinal ise bu şartları kusursuz karşılar sonrasında son adım olarak AirPods kulağında takılı iken ayarlara gir orada en üstte AirPods ayarları belirmesi gerek orayı başka bir YouTube videosundaki orijinal cihaz ile ayar menüsü karşılaştırma yap eksik vs. var mı diye.
Bende 3 yıldır AirPods Pro 2 kullanıyorum lightning olanı kullandım şu anda da yeni aldığım Type-C olanı kullanıyorum. Başka yardıma ihtiyacın olrusa sorabilirsin