Merhaba AirPods Pro 2 satın aldım ancak internette kutu açılış videolarını izlediğimde kutuların benim aldığım kutudan farklı olduğunu görüyorum ürünün sahte mi gerçek mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Merhaba AirPods Pro 2 satın aldım ancak internette kutu açılış videolarını izlediğimde kutuların benim aldığım kutudan farklı olduğunu görüyorum ürünün sahte mi gerçek mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Nereden aldınız?
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.Nereden satın aldınız? Hangi satıcıdan aldınız?
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.Nereden aldın?
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.Ürünü nereden aldınız?
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.Hangi siteden kaç TL'ye aldınız?
Bende de Pro 2 var ve aynı fiyata satın aldım.Kutusunda bi farklılık göremedim hocam.Siz ne fark ettiniz?Merhaba AirPods Pro 2 satın aldım ancak internette kutu açılış videolarını izlediğimde kutuların benim aldığım kutudan farklı olduğunu görüyorum ürünün sahte mi gerçek mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.
24 şubat 2024'te Trendyol'dan ancak satıcı Trendyol değildi 6700 TL'ye satın aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.