AirPods Pro 2 şarj kutusu bozuldu

göktuğ d

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha 5 ay önce aldığım AirPods Pro 2 cihazımın şarj kutusu bozuldu. Hiçbir travma ve benzeri şey olmadı dün çalışıyordu şu an çalışmıyor. Kulaklığın kutusu şarj olmuyor şarja takıyorum şarj oluyor gösteriyor fakat yüzde 1 de kalıyor 30 40 dakika beklememe rağmen şarjı artmıyor. Şu an bunu yazarken biraz daha uğraştım belki bilen olur diye daha detaylı bilgiler vereceğim. Bunları yazarken kutu şarjda beklemeye devam ediyordu aynı yüzde ikide takılı kalmıştı içinde de kulaklık yoktu bu sabah denediğimde içindeki kulaklıkları şarj etmiyordu ama şimdi yüzde 4'e kadar etti. Sonrasında telefonumun ekranında cihazlarımın şarjının gözüktüğü yerden kutu kayboldu ama kulaklıklarım şarj oluyor gözüküyordu. Anlamadım ve kulaklığın kutusunu telefonun yanına yaklaştırıp kapağını kaldırdım(kendi özel şarj ekranına bakabilmek için) kendi özel şarj ekranında kulaklığın kutusunun şarjı yüzde beş gözüküyor ama diğer ekranımda 2 de kaldı diyeceksiniz ki ekrandaki gösterge hatalı ama kulaklıklarım da adamakıllı şarj olmuyor ve yaklaşık iki saattir şarjda olmasına rağmen yüzde 5 dolması çok olası değil. Yurt dışından hediye geldiği için elimde faturası yok ne yapabilirim acaba?(bunları yazarken kulaklıklarımı yüzde dokuza kadar şarj etti ve şarj etmeyi bıraktı kutu hala şarj oluyor gözüküyor fakat şarj seviyesi 2)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…