AirPods Pro 2 vs Galaxy Buds 2

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ikisini sadece ANC yönünden karşılaştirirsak hangisi daha iyidir? İkisini de kullananlar yazarsa sevinirim.

iPhone kullanıoyorsan AirPods Pro, Samsung kullanıyorsan Buds 2 Pro. Çünkü Samsung telefonlar AirPods'u Apple telefonlar da Buds 2'yi ANC konusunda desteklemiyor. Genel anlamda soruyorsan AirPods Pro ANC konusunda Buds 2 Pro'ya göre kat kat daha iyi. Zaten fiyatlara bakınca da normal bir durum gibi gözüküyor.

Aktif olarak AirPods Pro 2 kullanıyorum çok memnunum, Buds 2 de kullandım AirPods önde lakin Android cihazda kullandığım için senkronizasyon sorunları olabiliyor ara sıra (Apple cihazda hiçbir senkronize sorunu yok), lakin Buds 2 de üzmez, ANC yönünde yine ikisi de üzmez lakin AirPods Pro 2 daha iyi, fiyat farkını göz önünde bulundurarak tercih yapmanı tavsiye ederim.

Aktif olarak AirPods Pro 2 kullanıyorum çok memnunum, Buds 2 de kullandım AirPods önde lakin Android cihazda kullandığım için senkronizasyon sorunları olabiliyor ara sıra (Apple cihazda hiçbir senkronize sorunu yok), lakin Buds 2 de üzmez, ANC yönünde yine ikisi de üzmez lakin AirPods Pro 2 daha iyi, fiyat farkını göz önünde bulundurarak tercih yapmanı tavsiye ederim.
Hocam buds 2 de muzik calmadan anc yi acitiginizda disardaki sesleri ne kadar kesebiliyor

iPhone kullaniyorsan AirPods Pro.
Samsung a73 kullaniyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı