Geçiş yapan ve deneyimleyen var mı? Ses kalitesinden ve mikrofon kalitesi iyileştirilmiş mi? Pro 2'de mikrofon çok kötüydü.
Bana da çok büyük değişiklik yapmışlar gibi gelmedi. Mikrofon kalitesinden şikayetçiyim özellikle kulaklıkla konuştuğumda karşı taraf sesimi anlamıyordu bu yüzden telefona geçip konuşmak zorunda kalıyordum. Ama incelemelere baktığım kadarıyla mikrofonda bir iyileştirme var. Bir süre bekleyip takip edeceğim, fiyatlar düşerse Pro 2'yi satıp geçebilirim bir ihtimal.Reddit'i takip ediyorum bir süredir bu konuda. AirPods Pro 2'den AirPods Pro 3'e geçip methiyeler düzen, ses ve mikrofon kalitesini ve gürültü engellemeyi öven çok konu gördüm. Ama tam zıttı olarak AirPods Pro 2'den AirPods Pro 3'e geçip doğru düzgün bir fark olmadığını ve özellikle AirPods Pro 2'ye göre kulakta duruş ve rahatlığın iyi olmadığından bahseden çok sayıda konu da okudum. Kullanıp gömen, geri dönüyorum diyen de çok, öven de. AirPods Pro 2 çıktığında bu başlıkların tamamına yakını pozitifti. Hype karşılığını bulmuştu. AirPods Pro 3'te tam olarak öyle olmadı gibi.
Kendim AirPods Pro 3'ü kullanmadım. AirPods Pro 2 kullanıyorum 2023 yılının başından beri. Ben gayet memnunum, bence geçilmez, baştan söyleyelim. Mikrofon kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Telefon görüşmesi için sürekli kullanıyorum hem içeride hem dışarıda, şimdiye kadar mikrofon kalitesinin kötü olduğunu söyleyen olmadı. Aksine son derece iyi olduğunu söyleyen bir çok kişi oldu. Ses kalitesinden de memnunum. Odyofil değilim, daha derin yorum yapamam o konuda. İlk aldığımda gürültü engelleme inanılmazdı. Bir süre öyle devam etti ancak sonra bir güncelleme ile nerf yedi. Şu anda hala piyasadaki en iyi gürültü engelleme performanslarından birine sahip olduğu söyleniyor ama Apple Airpods Pro 3'ün gürültü engellemesi üzerine çok konuştu, tahminimce AirPods Pro 2'nin ilk zamanındaki gibidir. Ancak onu da nerflerler hocam. Reddit'te de benzer yorumlar var. AirPods Pro 3'ün gürültü engellemesinin çok iyi olduğu, ancak AirPods Pro 2'nin ilk çıktığında da gürültü engellemesinin aynı şekilde çok iyi olduğu ve kısa sürede nerf yediği, AirPods Pro 3'ün de yakın zamanda NC konusunda nerf yemesinin muhtemel olduğu, bunun bir pazarlama stratejisi olduğu yönünde. Apple'a çok güvenmemek lazım.
Bence geçilmez ama bütçeniz varsa, para harcayacak yer bulamıyorsanız neden geçilmesin, geçilir tabii. Sizi mutlu edecekse geçilir. Yine de bana göre marjinal faydası minimum seviyede olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.