AirPods Pro 2'den 3'e geçilmeli mi?

DidierDrogba19

Hectopat
Daha fazla  
Cihazın fiyatı da belli başlı yeni özellikleri de artık duyurulduğu için bu başlık açılabilir gibi düşündüm. AirPods Pro 2 ile üçüncü yılımı devirdim, kulaklıktan genel manada memnun olmadığım hiçbir özellik bulunmasa da şarj olarak beklentimin altında kalmaya başladı geçen yılların ardından. Sizce bu yeni özelliklerle beraber (iddia edildiğine göre 2 kat daha iyi gürültü engelleme, ne kadar gerekli olduğunu çözemesem de kalp atışı sensörü, Türkçenin desteklenip desteklenmediği net olmasa da canlı çeviri özelliği vs.) AirPods Pro 3'e geçişi mantıklı kılar mı yoksa gittiği yere kadar 2'den devam edip alternatif başka bir kulaklığa mı gidilmeli? 13.999 TL'den duyuruldu ön sipariş seçeneği, bu fiyat bantlarına çıkıldığında alternatif markaların da en üst seviye kulaklıklarına gidilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir. İddialı bir şekilde en iyi gürültü engelleme özelliği getirdiklerini söylediler. Ama elinizde Pro 2 varken biraz bekleyin bence. Amazon, hepsiburada gibi yerlerde fiyatı düşebilir. Canlı çeviri özelliği bana yazılımsal gibi geldi o yüzden Pro 2'ye de gelebilir eğer yazılımsal ise.

Canlı çevirinin en azından Türkçe için düzgün çalışmayacağına kalıbımı basarım. Bu tarz özellikler zaman istiyor işlevsel olabilmesi için. Pro 2'nin gürültü önlemesi bence çok iyi. Arkada herhangi bir müzik açıkken dışarıdan sıfır ses alıyor. Eğer Pro 3 arkada müzik yokken bile dışarının sesini tama yakın kesebilecekse o zaman almaya değer bir özellik olur. Onun dışında şahsen pilinden de henüz bir şikayetim olmadığı için Pro 3 almayı düşünmüyorum. İnceleme videoları bekleyip ona göre karar verin derim.

Ben de AirPods Pro 2 kullanıyorum, yaklaşık 3 yıldır ve çok memnunum. Ancak sık sık düşürdüm, suya da girdi ve şimdi sağ kulakta arıza çıktı. Apple sadece tekini değiştirmek için 4000 TL istiyor, kulak uçları da oldukça eskidi ve yenileri 500 TL. Bu maliyetler yerine mevcut kulaklığı satıp yeni modele geçmek bana daha mantıklı geldi.

Arıza olmasaydı muhtemelen bir süre daha kullanırdım, belki de kulaklık gittiği yere kadar idare ederdi. Ancak bizim ülkemizde fiyatların ne olacağı belirsiz olduğu için bu kararı kişisel olarak vermek gerekiyor. Örneğin yarın faiz indirimleri başlarsa dolar ve enflasyon muhtemelen etkilenir ve bu da Apple ürünlerinin fiyatlarına yansır. Ben yıl sonuna kadar en az iki zam bekliyorum.

Hocam fiyatları doları 52 - 53 TL baz alarak belirlemişler hemen zam geleceğini sanmıyorum.

Hocam bence biraz daha idare edin bir her şey otursun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…