AirPods Pro 3 alınır mı?

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Yarın gidip alacağım, 1 ay sonra iPhone 11'e geçeceğim iOS 26'dan kaynaklı. Bu kulaklığı günlük kullanımda kullanacağımdan dolayı benim için sohbet farkındalığı falan acayip fark ettirmiyor. iPhone XS (18.7.1) sürümündeyim bu arada. Nasıl fikir?

Kutu bataryası olarak Pro 2'den daha geride yani tek şarj ile daha az dolacak kulaklıklar ama bu sorun değil. Çok daha gelişmiş ANC ve ses performansından bahsediliyor. Pro 2 kullanıyorum ve ANC performansına gerçekten bayılıyorum, Pro 3 ile arasında dedikleri kadar 2 kat fark var mı merak konusu. Şu anlık Pro 2 ve Pro 3 arasındaki fiyat farkı da bence az. Pro 2 alırken Pro 3 piyasada olsa kesin tercihimi 3'ten yana kullanırdım. Pro 2 kullanıcısı olarak güzel bir ekolayzr yaparsan iOS cihazlar için en iyi kulaklık Pro 3 olacaktır. Kesinlikle al, yanına da koruma kılıfı al şeffaf unutma

Hocam aslında Pro 3 yerine Pro 2 ya da 1 alıp iPhone 12 13'e zorlamanız daha mantıklı olur gibi 11'inde son güncellemesi iOS 26. benim görüşüm bu yönde gidip kulaklığa telefon parası vermekten daha mantıklı.

Pro 1 kesinlikle alınmamalı. Pro 2 almakta fena olmaz ama aradaki az fiyat farkı ile cihaz modeli yükselebiliyorsa daha mantıklı olur ama pek sanmıyorum.

Pro 1 kesinlikle alınmamalı. Pro 2 almakta fena olmaz ama aradaki az fiyat farkı ile cihaz modeli yükselebiliyorsa daha mantıklı olur ama pek sanmıyorum.

Hocam bir Pro 2'nin fiyatına bakayım dedim oda telefon parası çıktı. Temizinden 2. el bulunursa Pro 2 mantıklı olabilir.

Mesela yarı fiyat gidip 11 yerine 12 alınabilir sarı siteden yine 2. el 13 bile denk getirilebilir o farka sanırsam.

Pro 3 alacağım, kararımı kıldım. İkinci el iphone alma konusu da hayatım boyunca bi şüphe konusu oldu. Ne almalıyım stajyerim ve aylık 11k net kazancım var.

Pro 3 alacağım, kararımı kıldım. İkinci el iPhone alma konusu da hayatım boyunca bir şüphe konusu oldu. Ne almalıyım stajyerim ve aylık 11k net kazancım var.

Hocam sağlam biriktirirseniz yenilenmis 13 almayı göz önünde bulundurun acil lazım olur derseniz şu an 11 hala alınabilir ama 1 yıl daha güncelleme alsın derseniz 12 alabilirsiniz.

Hocam sağlam biriktirirseniz yenilenmis 13 almayı göz önünde bulundurun acil lazım olur derseniz şu an 11 hala alınabilir ama 1 yıl daha güncelleme alsın derseniz 12 alabilirsiniz.

Anladım dostum. Sağlam bir birikimle 16ya geçmeyi bile düşünüyorum ama ona maalesef şu anlık para yok. Pro 3 hakkında bir sorum daha var bu arada, bu kulaklıktan önce ben Phillips tAH8506BTK modelini kullanıyordum, hala daha kullanıyorum ve bunu satıp öyle alacağım yarın. İlk defa kulak içi kulaklık kullanacağım ve cidden garip gelecek, etkisinin geçeceğini biliyorum. Ses kalitesi yüksek mi? Bassları nasıl?

Şu an Pro 3 çipi dünyanın en kaliteli ANC'sine ve ses kalitesine sahip modellerden biri. Pro 2 için konuşuyorum ses kalitesi oldukça üst seviye ve basslar harika. Tabii kendi ekolayzr ayarlarım var o ayrı. Şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı. 6 aydan fazladır kullanıyorum. Mediamarkt'tan 6 ay taksit ile 11.399 TL'ye satın almıştım.

2 iyiyse 3'te iyidir gibi basit bir mantıkla hareket etsem yanılır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…