Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #11 ismetyildiriim dedi: Merhaba. AirPods Pro cihazımı yanlışlıkla çamaşır makinesinde güzelce yıkadım. Pirinçte 1 gün bekletmeyle çözülür mü ya da farklı bir tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim Haylou GT1 Pro'm lavaboya dustu yikandi biraz bir şey olmadi, ayni model kulaklık kuzenimde camasir makinesinde yikanmis bir şey olmamis.
ismetyildiriim dedi: Merhaba. AirPods Pro cihazımı yanlışlıkla çamaşır makinesinde güzelce yıkadım. Pirinçte 1 gün bekletmeyle çözülür mü ya da farklı bir tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim Haylou GT1 Pro'm lavaboya dustu yikandi biraz bir şey olmadi, ayni model kulaklık kuzenimde camasir makinesinde yikanmis bir şey olmamis.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 2 Nisan 2023 #12 Hocam umudunuzu kökten kesmeyin. En azından 3-4 gün deneyin, hiç çalışmazsa artık yapacak bir şey yok.
Hocam umudunuzu kökten kesmeyin. En azından 3-4 gün deneyin, hiç çalışmazsa artık yapacak bir şey yok.
I ismetyildiriim Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #13 Arkadaşlar kulaklığım taş gibi çalışıyor 2 gün pirinçte ve kaloriferin üstünde bekledi. Tavsiye ederim tertemiz oldu
Arkadaşlar kulaklığım taş gibi çalışıyor 2 gün pirinçte ve kaloriferin üstünde bekledi. Tavsiye ederim tertemiz oldu