A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Bir AirPods Pro almayı düşünüyorum fakat Apple kendi sitesinde satışı durdurdu. D&R ya da Teknosa'dan alacağım. Sizce hangi mağazadan almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2021
Bir AirPods Pro almayı düşünüyorum fakat Apple kendi sitesinde satışı durdurdu. D&R ya da Teknosa'dan alacağım. Sizce hangi mağazadan almalıyım?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Kasım 2021 #2 İnternetten alacaksanız Amazon'u tercih etmenizi öneririm.
GTD Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 2 25 Kasım 2021 #3 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Bir AirPods Pro almayı düşünüyorum fakat Apple kendi sitesinde satışı durdurdu. D&R ya da Teknosa'dan alacağım. Sizce hangi mağazadan almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı var mı 2 firma arasında ?
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Bir AirPods Pro almayı düşünüyorum fakat Apple kendi sitesinde satışı durdurdu. D&R ya da Teknosa'dan alacağım. Sizce hangi mağazadan almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı var mı 2 firma arasında ?
A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #4 FurkannC dedi: İnternetten alacaksanız Amazon'u tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazon'da yok AirPods Pro. GTD dedi: Fiyat farkı var mı 2 firma arasında? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı yok. Ayrıca Migros'ta da var.
FurkannC dedi: İnternetten alacaksanız Amazon'u tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazon'da yok AirPods Pro. GTD dedi: Fiyat farkı var mı 2 firma arasında? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı yok. Ayrıca Migros'ta da var.
GTD Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 345 Çözümler 2 25 Kasım 2021 #5 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Amazon'da yok AirPods Pro. Fiyat farkı yok. Ayrıca Migros'ta da var. Genişletmek için tıkla... 3 arasında Teknosa tercih edilebilir sadece teknoloji ürünleri sattığı için.
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Amazon'da yok AirPods Pro. Fiyat farkı yok. Ayrıca Migros'ta da var. Genişletmek için tıkla... 3 arasında Teknosa tercih edilebilir sadece teknoloji ürünleri sattığı için.
A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #6 GTD dedi: 3 arasında Teknosa tercih edilebilir sadece teknoloji ürünleri sattığı için. Genişletmek için tıkla... Teknosa hakkında da kötü yorumlar alıyorum. Pek sıcak bakmıyorum hizmetlerine.
GTD dedi: 3 arasında Teknosa tercih edilebilir sadece teknoloji ürünleri sattığı için. Genişletmek için tıkla... Teknosa hakkında da kötü yorumlar alıyorum. Pek sıcak bakmıyorum hizmetlerine.