AirPods Pro ile CS:GO oynanır mı?

507320

Decapat
Kulaklığı müzik için aldım fakat, sevgili kedim kulaklığımı yediği için AirPods Pro'ya kaldım. CS:GO'da en az ses gecikmesi için bu kulaklığı nasıl ayarlayabilirim? Mesela; stereo kulaklık, dörtlü çevresel ses ve 5.1 Surround ses var. Bir de ses aygıtı olarak find my hands Free ag Audio var ne olduğunu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bilgisayarınız BT 5 destekliyorsa ayarlayabileceğiniz başka bir şey yok. İki cihaz da BT 5.0 olunca gecikme çok çok az oluyor, milisaniyeler kadar. İdareten bir sorun yaşamazsınuz. Bağlayın direkt kullanın.

Streo kulaklık değil mi normali onda kalsın. O oyun içi seslerin nasıl verileceğini belirliyor.

Güzel bir 150₺'ye falan bluetooth 5.0 usb adaptör al sorun yaşamazsın. Ses kalitesi ve ses yüksekliği bile değişebilir Bende sıkıntı yok Windows, Mac.

Güzel bir 150₺'ye falan bluetooth 5.0 usb adaptör al sorun yaşamazsın. Ses kalitesi ve ses yüksekliği bile değişebilir Bende sıkıntı yok Windows, Mac.

hahaha teşekkür ederim ancak,konuyu 9 ay önce açmıştım,kulaklığımdan ise eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…