AirPods Pro sürüm güncellemesi yapmak

berke_ozen

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gün önce abimin olan AirPods Pro 1. nesil benim elime geçti abim bu konulara çok dikkat etmediği için hiç üstüne düşmemiş. Kulaklığın sürümü 3A283 ve en eski sürümlerden biri olduğu söyleniyor. Bu nedenle gürültü engelleme ve şeffaf moduda çalışmıyor. En azından bundan kaynaklandığı söyleniyor eski sürüm sorunlu olduğu için. Mod değiştirdiğimde hiçbir değişim olmuyor nötr mod gibi sadece. Yaptığım birkaç araştırmada 1. nesilin kronikleri olduğu için bazı konularda ücretsiz servis olayı varmış. Modların çalışmama sebebinin donanımsal olup olmadığını nasıl anlayabilirim yazılım sürümünü nasıl güncelleyebilirim internette yazan kendi kendine güncelleme yapmasını sağlayacak her şeyi denedim hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Model numaram A2804 gözüküyor A2084 değil bu da garip gözüküyor.

Ekteki yazanları denedim fakat işe yaramadı eski sürüm olduğundan otomatik güncelleme çalışmıyor olabilir yazıyor internette.
Eski sürüm ile alakası yoktur, ben Airpods 2. nesil'i güncelliyordum. Senin ki daha güncel bir kulaklık. Muhtemelen sorunludur servise gönderebilirsin.

Eski sürüm ile alakası yoktur, ben AirPods 2. Nesil'i güncelliyordum. Senin ki daha güncel bir kulaklık. Muhtemelen sorunludur servise gönderebilirsin.

Garantisi bitik ve elimde fatura yok kullanıcı sorunu olmadığını düşünüyorum ücret talep ederler mi?

Garantisi olmadığı için mutlaka ücret talep ederler kullanıcı hatası olup olmadığına bakılmaksızın. Fakat cihazın problemine göre fiyatı değişebilir.

Modların çalışmaması neden kaynaklanıyor olabilir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Modların çalışmaması neden kaynaklanıyor olabilir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Kesin bir bilgim yok fakat yazılımsal bir problem olabilir tahminimce. Dediğine göre kullanıcı hatası olan bir şey de olmadığını söylemişsin, üzerinde bir hasar vs. olmadığını da varsayarak donanımsal problemi eliyorum. Tavsiyem servise götürmen. Bilgilendireceklerdir sizi.

Hasar olarak sayabileceğim kutusundaki çizikler fakat çizikler düşmeye veya darbeye dayalı olan çiziklere benzemiyor onun dışında kulaklıkların kendisinde de oluğunu düşünmüyorum ayrıyeten şeffaf mod ve gürültü engelleme modu mikrofon üzerinden çalışıyor diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam. İki tarafında mikrofonu çalışıyor ve herhangi bir cızırtısı yok fakat her kulaklıkta olduğu gibi hafif bir boğukluk var.

Bugün TROY servise götürdüm, cihazın yurt dışı olduğunu, seri numarasının kopyalandığını ve 5-6 ülkede servise girmiş olarak gözüktüğü söylenildi. Abime sorduğumda arkadaşının yurt dışından hediye olarak getirdiğini ürünü orijinal olarak bildiğini söyledi durum çok garip bir hal aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…