AirPods Pro suya düştü

goktbn

Hectopat
Yer
Zonguldak/Ereğli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC
Bluetooth'lu kulaklığımın sol tarafı suya düştü 2 saniye geçmeden hemen aldım ama ses boğuk ve az geliyor.
Kulak için silikonu çıkarıp pirinçe koydum. Kuruyunca düzelir mi?

kulaklığın ses çıkışına dudağınızı koyup dudağınızı sıkın ve hüp hüp diye içinize çekin. Servisi vs varsa ona götürün, belki içini açarlar suyu temizlerler vs.

Önemli olan suya maruz kalma süresi. İçindeki suyu çekmeye çalışın.

Air Pods'umu su birikintisine düşürdüm dışarıda 4-5sn durdu, aldım hızlıca. Hiçbir değişim olmadı, sapasağlam. (Pro 2. nesil).

@Zephrion
"8.Telefonunuzu silikajel paketleri (yeni alınan ayakkabı ya da çantaların içinden çıkan küçük paketler) dolu hava geçirmez bir kabın içine koyun." pirince yatırmak da bir nevi bunu yapmak oluyor
Aslında olmuyor hocam. Çoğu yerden araştırdım, pirince yatırmak zırvadan ibaret.

Aslında olmuyor hocam. Çoğu yerden araştırdım, pirince yatırmak zırvadan ibaret.
Pirinç de silika jel gibi nem emme özelliğine sahip, bu yüzden öneriliyor. Silika kadar etkili olmasa da kimsenin evinde silika jel dolu kap yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…