AirPods Pro'dan tutkal nasıl temizlenir?

Veli Tunç

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi saçma soru olacak ama ablam kulaklığımın üstüne tutkal dökmüş ve kulaklıktan ses çok az geliyor. Ben bu tutkalı nasıl temizleyebilirim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 62
Hocam amonyak var mı? 1-2 kaşık amonyağı yarım su bardağı suya dökün karıştırın ve kulak çubuğu gibi bir şey ile tutkala yedirin kendisi çözünecektir ama bunları yaparken tutkallı kısım yere baksın amonyaklı su kulaklığın içine girmesin. Eğer tutkal kulaklığın içine nüfus ettiyse içini açıp çok hassas bir şekilde temizlemeniz gerekiyor fakat kartına veya piline geldiyse çöp olmuştur kulaklık.

Hocam amonyak var mı? 1-2 kaşık amonyağı yarım su bardağı suya dökün karıştırın ve kulak çubuğu gibi bir şey ile tutkala yedirin kendisi çözünecektir ama bunları yaparken tutkallı kısım yere baksın amonyaklı su kulaklığın içine girmesin. Eğer tutkal kulaklığın içine nüfus ettiyse içini açıp çok hassas bir şekilde temizlemeniz gerekiyor fakat kartına veya piline geldiyse çöp olmuştur kulaklık.
Kulaklık çalışıyor problem yok şarj olma Bluetooth bağlantısı problemsiz tüm modlar çalışıyor bir tek ucu sıkıntılı.
İçini nasıl açabilirim onu çözemedim kırılacak gibi duruyor.
Amonyak nereden bulabilirim?

Hocam genellikle amonyak ev temizlik ürünlerinde oluyor. Aseton falanda işe yarar diye düşünüyorum. AirPods'um olmadığı için net bilgi veremeyeceğim fakat herhangi bir vida bulunmuyordur diye düşünüyorum biraz zorlarsanız çıkar takması da kolaydır zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı