veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Android veya PC üzerinden AirPods'un ismini nasıl değiştirebilirim?
MetCorleone Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 506 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Bluetooth AirPods'un yanında İ işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. MetCorleone dedi: Bluetooth AirPods'un yanında i işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... veiron dedi: Android veya PC üzerinden AirPods'un ismini nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Airpodsunuzun bağlı olması gerekiyor.
Bluetooth AirPods'un yanında İ işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. MetCorleone dedi: Bluetooth AirPods'un yanında i işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... veiron dedi: Android veya PC üzerinden AirPods'un ismini nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Airpodsunuzun bağlı olması gerekiyor.
veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 MetCorleone dedi: Bluetooth AirPods'un yanında İ işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. Airpodsunuzun bağlı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kendi cihazım için değiştiriyorum ancak başka bir cihazdan bağlanmak istediğimde eski isim gözüküyor
MetCorleone dedi: Bluetooth AirPods'un yanında İ işareti olması lazım. Ona basıp isim kısmını değiştirebilirsiniz. Airpodsunuzun bağlı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kendi cihazım için değiştiriyorum ancak başka bir cihazdan bağlanmak istediğimde eski isim gözüküyor
M Master098 Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Bende oluyor o, satın aldıgım mağazada AirPods'u bir iPhone telefona bağlayıp ismini öyle değiştirdiler. Asıl sıkıntı bence burada başlıyor acaba satın aldığım mağaza benim AirPods'la dinlediklerimi dinleyebiliyorlar mı?
Bende oluyor o, satın aldıgım mağazada AirPods'u bir iPhone telefona bağlayıp ismini öyle değiştirdiler. Asıl sıkıntı bence burada başlıyor acaba satın aldığım mağaza benim AirPods'la dinlediklerimi dinleyebiliyorlar mı?