I intel0123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 AirPods kulaklık önündeki ışık hiç yanmıyor şarja taktım 1.5 saat hiçbir şekilde değişiklik göremedim. Açılmıyor önündeki ışık yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
AirPods kulaklık önündeki ışık hiç yanmıyor şarja taktım 1.5 saat hiçbir şekilde değişiklik göremedim. Açılmıyor önündeki ışık yardım eder misiniz?
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #2 Garantisi varsa garantiye yollayın içini vs. açmayın. AirPods'unuz şarj olmuyorsa - Apple Destek (TR) burada ki adımları da uyguladıktan sonra garantiye gönderirsin olmadı.
Garantisi varsa garantiye yollayın içini vs. açmayın. AirPods'unuz şarj olmuyorsa - Apple Destek (TR) burada ki adımları da uyguladıktan sonra garantiye gönderirsin olmadı.
I intel0123 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Garantisi yok hocam bir arkadaş hediye etti orijinal. Reset atacağım ama ışık falan hiç yok nasıl reset atacağım?
Garantisi yok hocam bir arkadaş hediye etti orijinal. Reset atacağım ama ışık falan hiç yok nasıl reset atacağım?