AirPods vs. Anker Q30/Q35

Linics

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro ve Windows laptop için Anker Q30 veya 35 almayı düşünüyordum codecden dolayı AirPods almak benim için daha iyi olur mu?

Kulaklıktan öncelikli beklentin neler ve kafa üstü olması zorunlu mu?

Zorunlu değil Apple Music kullanıyorum müzik kalitesi iyi olsun gecikme yaratmasın yeter aktif gürültü engelleme olsa da iyi olur bütçe maksimum 3000 4000 arası.

Zorunlu değil Apple Music kullanıyorum müzik kalitesi iyi olsun gecikme yaratmasın yeter aktif gürültü engelleme olsa da iyi olur bütçe maksimum 3000 4000 arası.

Apple Music'in fark edeceğini sanmıyorum, Apple'ın codeci en fazla Spotify ve YT Music'teki ses çözünürlûğünü destekliyor.

Şu an bu fiyat bandında alabileceğin, iOS için uygun en iyi kablosuz kulaklık budur:

2. el Ear 2 bundan iyi midir? Tidal Deezer gibi bir uygulamaya geçsem Ear 2 Ear a Q35 gibi kulaklıklarda ses kalite farkını hissedebilirmiyim laptop telefon dahil.

2. el ear 2 bundan iyi midir? Tidal Deezer gibi bir uygulamaya geçsem ear 2 ear a Q35 gibi kulaklıklarda ses kalite farkını hissedebilir miyim laptop telefon dahil.

Evet, Nothing Ear 2 biraz daha iyi ama a modeli gelince satıştan kalktı. İstersen 2. el alabilirsin.

Şöyle anlatayım: Apple en fazla AAC Codec'ini destekliyor, bu saniyede maksimum 320Kbps ses aktarımı demek. Sen istersen dünyanın en kayıpsız müziklerini dinle, alabileceğin çözünürlük Spotify ve YT Music'teki ile hemen hemen aynı olacak. Karşılaştırman için CD kalitesindeki kayıpsız ses 1440kbps'dir. Arada elbette kağıt üstündeki gibi 6 kat fark yok ama iyi bir kulaklıkla hissedilir bir fark oluyor.

6-7 bin TL'ye kadar Nothing Ear 2'den kaliteli ses veren kafa üstü kulaklık yok, güvenebilirsin. Hatta ikisini de denersen aralarında bayağı bir fark olduğunu anlarsın. Bu fiyatlarda ses kalitesinden çok popüler kültüre ürün satmaya odaklanır markalar.

Son düzenleme:

Anladım hocam cevaplar için teşekkür ederim iphone da çok bir fark olmuyorsa sırf konfordan dolayı Q35 tercih edeceğim galiba.

Hocam Q35'i aldım ama bir sorum var daha önce hiç aktif gürültü engellemesi olan bir kulaklık almamıştım bunun gürültü engelleme modunu açınca arkada şarkı çalmıyorken annem içeriden seslendiğinde duyabiliyorum bu normal mi?

Son düzenleme:

O kadar gürültü engellemeyi piyasadaki en iyi modeller bile zar zor yapıyor. Gayet normal bir durum. Eğer gürültü engelleme şiddetini manuel ayarlayabiliyorsan en yükseğe alabilirsin.

O kadar gürültü engellemeyi piyasadaki en iyi modeller bile zar zor yapıyor. Gayet normal bir durum. Eğer gürültü engelleme şiddetini manuel ayarlayabiliyorsan en yükseğe alabilirsin.

Tamamdır hocam teşekkürler laptopta Deezer ile Hi-Fi'yi denedim ama benim için çok bir fark olmadı sanırım daha üst seviye bir kulaklık gerekiyor farkı anlamak için.

Tamamdır hocam teşekkürler laptopta Deezer ile Hi-Fi'yi denedim ama benim için çok bir fark olmadı sanırım daha üst seviye bir kulaklık gerekiyor farkı anlamak için.

Hem o yüzden hem de Windows zaten LDAC desteklemiyor, AAC ile kullanınca çözünürlük kağıt üstünde 3 kat düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…