Telefon olarak iPhone XR kullanıyorum kulaklık olarak da QCY T13 kullanıyorum kulaklığımdan çok memnunum ama AirPods'a geçmenin bir anlamı var mı yani parasını hak ediyor mu? Büyük etkenler varsa geçebilirim.
1 yıldır AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum çok fark ediyor kulaklığı takıp gürültü engelleme modunu açtıktan sonra bambaşka bir yaşantı oluyor tşiddetle tavsiye ederim fiyatı biraz yüksek ama sonuna kadar hak ediyor bence spor yapan biriysen koşarken falan kulaktan düşme yapabiliyor.
bilgiler için teşekkür ederim kablosuz şarj vs. Benim kulaklığımda da var ama ekosistem için alabilirmAidpods'un sana sağlıyacağı avantajlar olarak;
- Apple XR cihazın ile airpods bir ekosistemin parçası olarak uyum sağlar. Cihazlar arası geçiş ve siri uyumluluklarında kolaylık sağlar.
- AirPods, özellikle Pro modeli, aktif gürültü engelleme (ANC) ve daha iyi ses kalitesi sunar.
- Kablosuz şarj kolaylığı sağlar.
pc olduğu için oyun oynamıyorum sadece müzik instagram da gezmek için kullanıyorum aslında isteme sebebim ekosistem ve uzamsal sesi merak ediyorumİkisini de kullanmış biri olarak söyleyeyim T13 ile anlamlı fark yaratacak üç ana yönü var.
şehir içi dışı otobüs yolculuğu yapıyorsan ANC için alınabilir ancsi korkunç güçlü
Oyun oynuyorsan gecikmesi az hatta ios 18de oyun modunda daha da düşecek gecikme.
kutuya koyduğunda çok çok hızlı şarj oluyor
bunlar çok elzem değilse fiyatına değmez bence. Ses kalitesi olarak pek fark olmaz hem qcyde ayrıntılı ekolayzır bile var
Bence uzamsal ses çok gereksiz bişey bikaç defa kurcaladıktan sonra sonsuza dek kapattığınız özelliklerden. Dinleyeceğiniz sesler stereo orjinal masterlanmış efekti yapılmış içerik zaten bunun kaynağından alıp işlemedikçe zaten işlenmiş sesin orjinalliğini bozmak a abuk subuk ekstra efektler vermek gereksiz. Bildiğiniz stereo sesi bi oyunun içine koymuş gibi kafanızı sağa sola çevirince müziğin yeri sabit kalıyor veya baş takibini kapatıyorsunuz sapacial efekti veriyor 20 sene önce winampta srs wow efekti vardı onda 3d spacial vardı öyle dandik bişey yapıyor.pc olduğu için oyun oynamıyorum sadece müzik instagram da gezmek için kullanıyorum aslında isteme sebebim ekosistem ve uzamsal sesi merak ediyorum
Katılıyorum. Uzamsal sesi de deneyimledim insan ilk deneyimleyince biraz şaşırıyor ama sonrasında hiç kullanmıyor.Bence uzamsal ses çok gereksiz bişey bikaç defa kurcaladıktan sonra sonsuza dek kapattığınız özelliklerden. Dinleyeceğiniz sesler stereo orjinal masterlanmış efekti yapılmış içerik zaten bunun kaynağından alıp işlemedikçe zaten işlenmiş sesin orjinalliğini bozmak a abuk subuk ekstra efektler vermek gereksiz. Bildiğiniz stereo sesi bi oyunun içine koymuş gibi kafanızı sağa sola çevirince müziğin yeri sabit kalıyor veya baş takibini kapatıyorsunuz sapacial efekti veriyor 20 sene önce winampta srs wow efekti vardı onda 3d spacial vardı öyle dandik bişey yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.