AirPods'un mikrofonu oyunlarda kötü ses veriyor

Kayra23

Hectopat
Daha fazla  
Önceden telefon kulaklığı takıyordum anakartım Bluetooth desteklemiyordu. Sonra TP-Link UB500 Bluetooth sağlayıcısı aldım normal kulaklık olarak kullanınca ses kalitesi çok iyi telefon kulaklığından buna geçince çok güzel oldu fakat mikrofon olarak atadığımda ses leş gibi oluyor sanki mikrofonun dibine giren Ruslar gibi oyun sesi geliyor. AirPods 3. nesil kullanıyorum.

Bunun yanı sıra satın aldığım yer Trendyol kimisi 5.0 olarak satıyor kimisi 5.2 olarak satıyor ben 5.0 yazıyor diye öyle gelir sandım fakat 5.2 geldi. AirPods'um ise 5.0 diye biliyorum.

Kulaklıkta sorun yok. Windows'un bir kısıtı bu maalesef. Bluetooth kulaklığı sesli konuşmada kullandığınızda hands free profiline geçiyor ve diğer programların sesleri berbat gelmeye başlıyor. Çözümü ya kablolu kulaklık kullanmak ya da 2.4Ghz kablosuz bağlantı kullanan PC kulaklığı kullanmak.

Kulaklıkta sorun yok. Windows'un bir kısıtı bu maalesef. Sesli konuşmada kullandığınızda hands free profiline geçiyor ve diğer programların sesleri berbat gelmeye başlıyor. Çözümü ya kablolu kulaklık kullanmak ya da 2.4GHz kablosuz bağlantı kullanan PC kulaklığı kullanmak.

Deme ya.

Mikrofon için para vermiştim Bluetooth şeyine parayı :(

Ucuz bir şey o adaptör dursun bir yerde işinize yarar

Kulaklıkta sorun yok. Windows'un bir kısıtı bu maalesef. Bluetooth kulaklığı sesli konuşmada kullandığınızda hands free profiline geçiyor ve diğer programların sesleri berbat gelmeye başlıyor. Çözümü ya kablolu kulaklık kullanmak ya da 2.4GHz kablosuz bağlantı kullanan PC kulaklığı kullanmak.

Hiçbir yolu yok mu yani farklı bir adaptör var mı sesi düzeltmesi için yolu yok mu yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı