lndra Kilopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Bu hobiye yeni başlayacağım fakat çok bir bilgim yok. Tüfek olarak ne tercih etmeliyim? Tüfeği 2. el alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bu hobiye yeni başlayacağım fakat çok bir bilgim yok. Tüfek olarak ne tercih etmeliyim? Tüfeği 2. el alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
schmiss Picopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 buldun mu bir şeyler
lndra Kilopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 buldum hocam 2. el King Arms marka bi oyuncak çantasıyla birlikte 2800TL'ye aldım
schmiss Picopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #4 lndra dedi: buldum hocam 2. el King Arms marka bi oyuncak çantasıyla birlikte 2800TL'ye aldım Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam hemen bakıyorum bende alacağım zevkine güveniyorum. arazi de hedef falan koyup atmayı kullanmayı düşünüyorum senin ne planın var
lndra dedi: buldum hocam 2. el King Arms marka bi oyuncak çantasıyla birlikte 2800TL'ye aldım Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam hemen bakıyorum bende alacağım zevkine güveniyorum. arazi de hedef falan koyup atmayı kullanmayı düşünüyorum senin ne planın var
lndra Kilopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #5 Ben oyunlara gideceğim her hafta sonu ondan aldım hocam. Senin oyun atma gibi bir planın yoksa bir süre sonra sıkılırsın diye düşünüyorum
Ben oyunlara gideceğim her hafta sonu ondan aldım hocam. Senin oyun atma gibi bir planın yoksa bir süre sonra sıkılırsın diye düşünüyorum