12g set olarak alacağım. Sizce silahlara uyar mı? Basıncı silaha zarar verebileceği için araştırdım. Ürün 18-20 bar arasında doluyor. Diğer CO2 tüpleri de bu seviyelerde oluyormuş. (doğru mu bilmiyorum)
Gerek yok bence. Tüplerin fiyatı ucuz ve blowbackli tabancalarda ortalama 40-50 atışa kadar performans kaybı olmadan atış yapabiliyor. Eğer tüple uğraşmak istemiyorsanız greengas ile çalışan Airsoft'lara da bakabilirsiniz.
Gerek yok bence. Tüplerin fiyatı ucuz ve blowbackli tabancalarda ortalama 40-50 atışa kadar performans kaybı olmadan atış yapabiliyor. Eğer tüple uğraşmak istemiyorsanız greengas ile çalışan Airsoft'lara da bakabilirsiniz.
Tüpü içinde dolu bir şekilde bırakırsak sorun olurmu
Tamam biraz daha araştırma yaptıktan sonra bana gereken cevapları buldum. İleride birisi aynı şeyleri merak ederse diye: Yeniden doldurulabilir co2 tüplerinin kartuşlarının ucu vida gibi. Bu yüzden hem uymuyor hemde eğer uyduysa da contaya zarar verebilirmiş. Tüpü 2 gün veya daha fazla takılı bırakmak da yine contaya zarar verebilirmiş. @Ayrna@Emperor4231 cevaplarınız için teşekkürler.