FurkanHLL Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 429 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2019 #1 Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2019
Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2019 #2 FurkanHLL dedi: Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36 Genişletmek için tıkla... Ben olsam kesinlikle G36 alırdım. Ama Glock da kötü silah değil.
FurkanHLL dedi: Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36 Genişletmek için tıkla... Ben olsam kesinlikle G36 alırdım. Ama Glock da kötü silah değil.
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2019 #3 Biri tüfek diğeri tabanca. Hangisini seviyorsan onu al.
aliozdemir.ig Decapat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 16 Mart 2019 #4 FurkanHLL dedi: Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36 Genişletmek için tıkla... 36 vardı bende efsane bir şey.
FurkanHLL dedi: Dışarıda şişe, kağıt, elma vb. hedefler vurmak ve eğlence için kullanmak istiyorum. İkisi de aynı fiyatta. 2. el. Hangisini almalıyım? Tüfeğin modeli ASG SLV 36 Genişletmek için tıkla... 36 vardı bende efsane bir şey.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Mart 2019 #5 Kendi çapınızda hedef vuracaksanız ikisi de tercih edilebilir. Fakat role tam kapılmak istiyorsanız G36C almanızı öneririm.
Kendi çapınızda hedef vuracaksanız ikisi de tercih edilebilir. Fakat role tam kapılmak istiyorsanız G36C almanızı öneririm.