Arkadaşlar Airsoft tabanca veya tüfek almak istiyorum. Airsoft silahlarından pek anlamam. CO2 tüpleriyle filan uğraşmak istemiyorum. Şarjlı olan tüfeklerini duymuştum. Varsa linklerini atabilir misiniz? Bütçe belirtmek istemiyorum. Haliyle her şeyin pahalı olduğu bir dönemdeyiz. Gidip 10.000₺'lık ürünü de önermeyiniz. ayrıca blowbackli ve greengas ile çalışan tabancaları da önerebilirsiniz.
Elektrikli modellerin gücü daha düşük oluyor, bu biraz da zevk meselesi mesela ben AK-47 sever onu alırım sen M4 alırsın gibi. Japon markaları bu konuda çok iyi.
ICS, KWC, G&G, ASG, CYMA gibi markaları tercih edebilirsin. Tokyo Marui var ama çok pahalı.
Bence hobi için PCP tüfek daha mantıklı. PCP tüfekler yivli namlu ve kurşun atar. Ortlama bir tüfeğin namlu çıkış hızı tabancalara denktir. 200 metreye rahatlıkla etkili atışlar yaparsınız, güçlü bir tüfekle 400-500 metreden 20 KG damacanayı vurmak mümkün. Bunların yarı ve tam otomatikleri de var.