Airsoft playworld.com.tr güvenilir mi?

Siteyi ilk defa gördüm, sorması ayıp internete Airsoft yazdığımız da çıkan siteler belli, neden özellikle bu siteyi seçtiniz hocam sorabilir miyim?

Hocam vfc HK416 alacagım fiyatı 30 bin TL civarı alman malı oldugu icin pahalı ama izmiravmarket.com da aynısını buldum izmiravmarket güvenilir midir?

Hocam vfc HK416 alacagım fiyatı 30 bin TL civarı alman malı oldugu icin pahalı ama izmiravmarket.com da aynısını buldum izmiravmarket güvenilir midir?

Güvenilirdir, "Airsoft yazdığımız da çıkan siteler belli" dememin sebebi budur.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem, playworld sitesini ilk defa gördüm bu yüzden de sormak istedim, izmiravmarket güvenilirdir alışveriş yapabilirsiniz.

Güvenilirdir, "Airsoft yazdığımız da çıkan siteler belli" dememin sebebi budur.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem, playworld sitesini ilk defa gördüm bu yüzden de sormak istedim, izmiravmarket güvenilirdir alışveriş yapabilirsiniz.

Hocam bahsettigim tüfegi hiçbir yerde bulamamıştım bir tek o sitede vardı o yüzden sordum

O zaman şimdiden hayırlı olsun.

Eyvallah hocam

Hocam bir soru daha sorayım vfc HK416A5 alacagım bu Airsoft'lar ne icin pil gerektiriyor? Bir de alacagım Airsoft'un bir umarex vfc markası var bir de heckler koch markası var ikisinin arasındaki fark nedir umarex vfcninde üstünde heckler koch yazıyor heckler koch modelininde üstünde heckler koch yazıyor

Hocam bana önerebileceğiniz güvenilir Airsoft siteleri var mı vfc HK416 gbb alacaktım izmiravmarkette kalmamış sadece AEG olanı var bende gas blowback istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba konu kapanalı çok olmuş ama izmiravmarketten alışveriş yaptın mı güvenilir midir. bende alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Eyvallah hocam.

Hocam bir soru daha sorayım vfc HK416A5 alacagım bu Airsoft'lar ne icin pil gerektiriyor? Bir de alacagım Airsoft'un bir umarex vfc markası var bir de heckler koch markası var ikisinin arasındaki fark nedir umarex vfcninde üstünde heckler koch yazıyor heckler koch modelininde üstünde heckler koch yazıyor.

Hocam bana önerebileceğiniz güvenilir Airsoft siteleri var mı vfc HK416 gbb alacaktım izmiravmarkette kalmamış sadece aeg olanı var bende gas blowback istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı