Airsoft revolver önerisi

Hilmi_Kadir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Airsoft revolver alacağım bütçem 3000 lira şu 2 model aklıma takıldı güzel midir beni tatmin eder mi? Son olarak bu firma güvenilir mi?

Blowback hissiyatını en iyi glock modeli veriyor onlara bakmanızı öneririm hocam.

Hocam revolver olanlarda hiç yok sanırım ama bende de revolver sevdası var atış hissiyatını bunlar da verir mi?
Bir de güvenilir firmalar hangileridir bilginiz var mı?

Hocam revolver olanlarda hiç yok sanırım ama bende de revolver sevdası var atış hissiyatını bunlar da verir mi?
Bir de güvenilir firmalar hangileridir bilginiz var mı?
Hocam hoşunuza gittiyse alınır linkini attığınız site uzun süredir var güvenilir

Hocam hoşunuza gittiyse alınır linkini attığınız site uzun süredir var güvenilir.

Ateş ettiğimi hisseder miyim yoksa boncuk hissiyatı mı verir hocam bir de kovan yok gibime geldi direk bb konuyor mu yoksa kovana mı konuyor onu da bilmiyorum.

Ateş ettiğimi hisseder miyim yoksa boncuk hissiyatı mı verir hocam bir de kovan yok gibime geldi direk bb konuyor mu yoksa kovana mı konuyor onu da bilmiyorum.

Hocam modele baktığımda sanki direkt bb koyuluyormus gibi duruyor yani bu modeli hiç kullanmadım o yüzden hissiyat konusunda bir şey demem doğru olmaz.

Hangi modelleri kullandınız altta koyduğum nasıl.

Glock ivory desenli kullandım 2019'da almıştım ucuza denk gelmişti şu an satışı var mı bilmiyorum yani eğer cidden hissiyata önem veriyorsan glocktan şaşma derim alttakine bir şey diyemem sizin düşünceleriniz önemli siz kullanacaksınız sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…