Airsoft tabanca alınır mı?

xagee

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Airsoft bir tabanca almak istiyorum ve bu konuya biraz yabancıyım. Acaba kullananlar varsa biraz bilgilendirme yapabilirler mi? Artısı ve eksisi nelerdir? Fiyatına değer şeyler mi?

Fiyatlarına değecek modeller de var, değmeyecekler de. Bende Sig Sauer'in P250 modeli var. Havalı tabanca diye geçiyor ve "BB" diye tabir edilen mermilerden atmıyor. Paraşüt saçmalardan atıyor. Ben ilk aldığımda 450 TL'idi ve tabancayla beraber 50 60 tüp CO2 ve yanında 10 kutu falan mermi gelmişti. Bu bahsettiğim ya 2016 ya da 2017. Şimdi sadece tabanca 1,5-2k olmuş. Neyse uzun lafın kıssası her türlü alınır, kullanması falan çok zevkli. Efes'in tombul bira şişesini 15-20 metreden ucundan kırıyor. Epey güçlü ama BB atan tabancalar o kadar güçlü değiller. Alırken yaşadığınız yere göre hangisinden alacağınıza karar vermelisiniz.

Selam arkadaşlar. Airsoft bir tabanca almak istiyorum ve bu konuya biraz yabancıyım. Acaba kullananlar varsa biraz bilgilendirme yapabilirler mi? Artısı ve eksisi nelerdir? Fiyatına değer şeyler mi?
hocam daha önce kullanmadım fakat youtube geçmişim tamamen kendisiyle dolu artıları sizi gerçek silaha gerek ağırlıklarıyla gerek uzunluklarıyla gerek gerçekçiliğiyle alıştırıyor kendisi ve ayrıca tabancaların çoğunda blowback özelliğiyle o gerçekçiliği epey yaşatıyor ayrıca ruhsat ya da birbelge gerektirmiyor eksi yönleri tabiki boncuk atıyor olması

bu arada ağırlıkları çok tutmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…