Airsoft tabanca tavsiyesi

601.912hmet

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Silverstone Kr-03)
Gigabyte Aorus GTX 1080Ti Xtreme
G.Skill Ripjaws V 16+16 3600
MSI B550M PRO-VDH WiFi
Samsung 860 Evo 500 GB SATA 3
Samsung 970 Evo Plus 1 TB NVMe
Thermaltake Smart 700W RGB 80+
Lian Li Lancool 205M Mesh (+2 Aerocool 120 ARGB)
Samsung Odyssey G3 27" 165Hz
Meslek
Öğrenci
Hissiyat ve keyif için almak istiyorum. Gerçek bir tabanca gibi ele oturan, ağır, metal, Ironsight'lı, Blowback'li, çekiçli, emniyetli bir tabanca almak istiyorum. İnternette WE marka M1911 buldum fakat malzeme kalitesi konusunda emin değilim. YouTube'dan baktığım incelemesinde elde ufak duruyordu. Yerel bir avcı dükkanında KWC marka Beretta M9-15 var ve aradığım tüm şartları karşılıyor fakat daha iyi seçeneklerim var mı yok mu onu almadan önce emin olmak istiyorum. 1911'in fiyatı 7 bin lira. Bahsi geçen beretta 7 bin 500. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
We'de iyi markadır. Ama glock 17'sinde denedim.

1911 benim için ayrı bir yeri var fakat Beretta içinde ayrı sapıklar var
tamamen sana kalmış izmiravmarket sitesinden bakabilirsin

Teşekkürler ama Glock tercihim değil, horoz diye de bilinen ve istediğimde elimle de kurabileceğim, tetiği çektiğimde geriye gidip sonra iğneye vuran çekiçli bir şey istiyorum. Ve olmazsa olmaz blowback. Gerçek bir tabancaya ne kadar yakın olursa o kadar iyi.

Airsoft ile havalı tabanca çok farklı şeyler. Bunlar havalı tabanca olarak geçiyor.

Farkları neler? İkisi de ruhsatsız alınıyor değil mi?

@601.912hmet evet ama birisi plastik mermi atar diğeri çelik. Evet ruhsat gerekmiyor.

Sizin istediğiniz türler blowback olanlar. Hangisi hoşuna giderse al.

Çelik mermi atanlar havalı tabanca değil mi? Ve Airsoft'lardan daha güçlü ve Blowback'i ve aktif çekici var. Doğru muyum?

Şu siteden bu ürünü tavsiye eder misiniz? KWC M1911 4.5mm

Son düzenleme:
Çelik atanlar havalı tabanca. Bende Ocean vardı 10 metreden salça tenekesi deldi tıraş köpüğü kutusu deliyor.
Sana tavsiyem blowback olmayan alman olur. Gazın bir kısmını üst kapağın hareketi için kullanıyor bu yüzden gücü daha az oluyor. Olmayanlarda gene üst kapak çekiliyor ama atış yaparken hareket etmiyor.

@601.912hmet ben şahsen ateşli silah hastasıyım barut kokusunu değişmem asla 😅
6200 lira bilmiyorum çok daha güzel görüntülü bir şey alabilirsin. Bunları 5.5mm atanları var ona da bakabilirsin.

Bu tarz alman daha güzel olur. O kadar para veriyorsun madem otomatik olsun. Ama plastik mermi atıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı