Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2021 #1 Airsoft tek kişi oynanabilir mi? Ekip arkadaşı şart mı, yoksa benim tek başıma diğer kişiler ile ekip olma imkanım var mı? Yaşım 17. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Airsoft tek kişi oynanabilir mi? Ekip arkadaşı şart mı, yoksa benim tek başıma diğer kişiler ile ekip olma imkanım var mı? Yaşım 17.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #2 Cansız nesnelere nişancılık yaparak tek başına da oynarsın. Ancak internette bulabilirsen bazen etkinlikler düzenleniyor olmalı. Başka şehirlere gitmen gerekebilir bunun için. Youtube üzerinden bazı kanallar mevcut. Yazınca direkt çıkıyor.
Cansız nesnelere nişancılık yaparak tek başına da oynarsın. Ancak internette bulabilirsen bazen etkinlikler düzenleniyor olmalı. Başka şehirlere gitmen gerekebilir bunun için. Youtube üzerinden bazı kanallar mevcut. Yazınca direkt çıkıyor.
AlphaDires Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 Evet. Tek başına eğitim yapabilirsin. Ancak oynamak için bir gruba katılman gerekiyor.