thekadirxd Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 1. Aırstorr AC1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Çift Bantlı Kablosuz Wifi Alıcı - Fiyatı, Yorumları Aırstorr AC1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Çift Bantlı Kablosuz Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ————————————————————— 2. Amazon.com.tr ————————————————————— Bu iki üründen hangisini almalıyım üstteki 1.300Mbps Wi-Fi 5 verdiğini söylüyor. Alttaki Wi-Fi 5 800 tek verebiliyor benim modemim 1 GigaFiber destekliyor. 1. ürün markası düzgün olmadığı için güvenemedim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
1. Aırstorr AC1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Çift Bantlı Kablosuz Wifi Alıcı - Fiyatı, Yorumları Aırstorr AC1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Çift Bantlı Kablosuz Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ————————————————————— 2. Amazon.com.tr ————————————————————— Bu iki üründen hangisini almalıyım üstteki 1.300Mbps Wi-Fi 5 verdiğini söylüyor. Alttaki Wi-Fi 5 800 tek verebiliyor benim modemim 1 GigaFiber destekliyor. 1. ürün markası düzgün olmadığı için güvenemedim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?