AirStrike 3D: Operation W.A.T. nerede bulabilirim?

BreWerS

Kilopat
Videodaki oyunu küçüklüğümde baya bir oynamıştım ve nostalji yaşamak adına tekrardan oynamak istiyorum. Biraz internetten baktım ama hiçbir yerde orijinal oyunu bulamadım haliyle korsana yönelmek durumunda kaldım. Korsan sürümünde ise oyuna tıklayınca siyah pencere gelip hemen ardından kapanıyor bu sorunu çözmenin yolu var mıdır?
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit
  • İşlemci: i7 7700 HQ
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti & Intel HD Graphics 630

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AAAH AH! Gözümde canlanır koskoca mazi, Airstrike nerede ben neredeyim. Suçumuz neydi çıkmadı Steam'e, Remake'ten haber ver Divogames kardeeeş.
Zamanın da mahalle bilgisayarcıları (nam-ı diğer mahalle bakkalları/büyücüleri) format atınca oyun yüklerdi böyle 20-30 tane arsında bu oyun da olurdu. Ne oynamıştım zamanında.
Benimle Instagram üzerinden iletişime geçersen yardımcı olurum. @ozgur_bayrakk

Son düzenleme:
Bu oyunun müzikleri olsun atmosferi olsun efsanedir. O zamanlar deli gibi Flash oyunlar oynardım.

Instagram kullanmıyorum valla buradan yardımcı olursan diğer kullanıcılarında faydasına olur hocam.

Bu oyunun müzikleri olsun atmosferi olsun efsanedir. O zamanlar deli gibi Flash oyunlar oynardım.

Instagram kullanmıyorum valla buradan yardımcı olursan diğer kullanıcılarında faydasına olur hocam.
Eğer Facebook vs. o tür bir yerden ulaşabilirsem anlatabilirim nedenini size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…