AirTies 2410 V2 Windows 10'da nasıl çalıştırılır?

k4moncik

Hectopat
Eski model bir Wi-Fi adaptörüne sahibim, genelde Ethernet ile bağlanıyorum ama televizyona bağladığımda sıkıntı çıkıyor. Nasıl driver kurarım? Sitesinden indirdim fakat W7ye kadar destekliyor sanırım.
USB\VID_1EDA&PID_2410&REV_0001

Dosya Ekleri

• unknown.png
    73,7 KB · Görüntüleme: 236
merhaba bende aynı ürünü kullanıyorum.windows 10 ve 11 de çalıştırıyorum.hala çalıştıramadıysan sana driverini göndereyim istersen

Atarsanız güzel olur, ara sıra işim çıkıyor çünkü.

Air2410Setup_1.0.1.7.rar buradan indirebilirsin.kurulumu eğer bilmiyorsan şöyle yap.wifi adaptörünü takmadan setup dan kurulum yap.sonra senden wifi adaptörünü takmanı isteyecek.takıp kurulumu bitirirsin.baze driveri device managerde düzgün gördüğü halde.wifi ağına bulmak için tray den tıkladığında boş görünüyor.5 dk bekle eğer hala boş çıkarsa.o zaman device manager de wifi adaptörün dirverini klasörden win7 64bit yada kaç bit windows kurduysan o dosyaı gösterip güncelleme yap bazen bu şekilde yapmak gerekebiliyor.bir de bu işlemi yapmadan önce adaptörü çıkartıp tekrar tak...eğer adaptörün arızalı değilse çalışacaktır.ben gayet sorusnsuz kullanıyorum.hatta modemin 5ghz deseeği varsa öyle yapıp kullan internet hızı biraz artabilir.

hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım driveri bende bulamadım tekrardan atabilir misiniz ?

Sistemimde Windows 11 varken W7 64Bit driverini deneyeyim dedim ve çalıştı. Çok teşekkür ederim. Çocukluğumu tekrar yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…