Merhaba arkadaşlar huawei HG630a model bir modemim var ve ben interneti bir alt katta serbestçe kullanmayı istiyorum. Bunun için de AccessPoint aldım ve kablo ile bağlamayacağım. Görüntü kirliliğinden dolayı mesh teknolojisini seçtim ama bir türlü bağlayamadım. Airties mesh için WPA2 kabul ediyor Huawei modem de sadece WEP kabul ediyor. Şifreleme yüzünden bir türlü modemimi bağlayamadım AccessPoint'e, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ?
Recep abi öğrendiğim kadarıyla elimdeki AP Web şifrelemeyi desteklemiyor huawei modem ise güncel ve internet paylaşımı için web şifreleme istiyor sıkıntı büyük
Hocam değiştirme imkanın varsa, bunu kendim de kullanıyorum hem fiyatı uygun hem de güzel bir cihaz. Bir de senin dediğin web özelliğini destekliyor sanırım.
Hocam değiştirme imkanın varsa, bunu kendim de kullanıyorum hem fiyatı uygun hem de güzel bir cihaz. Bir de senin dediğin web özelliğini destekliyor sanırım.
kardeşim şöyle bir cihaz var mı bu Web wps2 gibi şifreleme veya modem arayüzüne girmeden şifreyi girdikten sonra modemin sinyalini başka yere taşıyacak cihazlar yok mu ?