AirTies 5453 Wi-fi Kesintisi

• Konuyu başlatan CPlOvEr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.094
C

CPlOvEr

Ziyaretçi
Merhaba, AirTies 5453 model modem kullanıyorum. Modemde zaman zaman wi-fi kesintisi yaşıyorum. Internetten kaynaklanan bir sorun olmadığına eminim. Çünkü LAN kablosu takarak hızlı bir şekilde internete girebiliyorum. Modeme restart atsamda, fabrika ayarlarına geri alsamda wi-fi max. 20 dk bağlanıyor. Sonra bağlantı kesiliyor. Hiçbir cihaz modemi görmüyor. Bazende modemi görüyor. Katıla tıkladığımda ağa katılamıyor diyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Firmware ' yi güncellediğim halde bu sorun devam ediyor.

AirTies ürünlerini tavsiye etmiyoruz zira Airties Firmware güncelleme konusunda her daim çuvallayan bir firma. Adamlar ürünü satana kadar. Sonra ne Firmware güncellemesi var ne bir şey.

En son Firmware 2013'te çıkmış. Güncelleyip deneyin:

ModelSürümSon Güncelleme Tarihiİndir
Air 54531.6.0.801.04.2013
[TBODY] [/TBODY]

Aynı sorunu Airties RT 204 te yaşıyordum. Herşeyi denedim fakat sonuç bulamadım. En sonunda gittim Airties 5442 aldım ve şuan hiç bir sorun yok. Eğer birinden başka bir modem bulma imkanın varsa onu dene sonuç alırsan sende yeni modem alabilirsin yada modemin sıkıntılıdır servise falan yolla :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı