Airties 5650 arayüz sorunu

Nurkay Erbay

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu gün Airties 5650 modem aldım. Arayüze girip ayarları yapacaktım ki problem çıktı arayüze girmedi başka bir airties ürünündede aynı sorunu yaşamıştım. İşletim sistemim Windows 8.1 pro güncel aldıp rj-45 kablosunu eski xp bilgisayara taktım oradan rahatça girdim modem arayüzüne ayarları yaptım. Ama win 8 de hala giremiyorum arayüze sebebi ne olabilir ?

Tarayıcı üzerinden girmeyi deniyorsanız farklı tarayıcılar üzerinden deneyin. Ayrıca girdiğinizde bir hata veriyorsa bir ekran görüntüsü ekleyin.
Herhangi bir hata vermiyor sadece sayfanın görüntülemediğini söylüyor. 3 farklı tarayıcıdan denedim sonuç aynı.

Dns ayarları otomatikte ama cmd ye ipconfig/all yazıdığımda dns servers 192.168.2.1 yazıyor bu arayüzle aynı çakışma ihtimali varmı ?

Peki deniyecem şimdi yalnız benim android telefondan bile girdim arayüze bilgisayardan giremiyorum.

Malesef ondada çalışmadı.

Olmadı şu an için yeni bir boş diske windows 8 kurmayı deniyecem ve ordaki windowsta deniyecem çalıştırmayı olursa ana windows 8i de formatliyacam.

Sorunumu çözdüm msi'ın Killer network uygulamasından dolayı kaynaklanıyormuş problem onu sildikten sonra düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…