Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı?
192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.939 Çözümler 245 14 Ocak 2025 #2 Arda696 dedi: 192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Admin, TTNET veya şifresiz direk giriş yapmayı denediyseniz yine de girmediyse modemi resetlemekten başka çare yok.
Arda696 dedi: 192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Admin, TTNET veya şifresiz direk giriş yapmayı denediyseniz yine de girmediyse modemi resetlemekten başka çare yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Arda696 dedi: 192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Modemin arka kısmında yazıyor olması lazım. Kontrol edin.
Arda696 dedi: 192.168.2.1'e giriş yaptım bana sadece şifre soruyor kullanıcı adı falan sormuyor şifreyi ne yaptıysam bulamadım bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... Modemin arka kısmında yazıyor olması lazım. Kontrol edin.
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #4 ReloadingData dedi: Admin, TTNET veya şifresiz direk giriş yapmayı denediyseniz yine de girmediyse modemi resetlemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Pek anlamıyorum da resetlersek ne olur?
ReloadingData dedi: Admin, TTNET veya şifresiz direk giriş yapmayı denediyseniz yine de girmediyse modemi resetlemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Pek anlamıyorum da resetlersek ne olur?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.939 Çözümler 245 14 Ocak 2025 #5 Arda696 dedi: Hepsini denedim. Pek anlamıyorum da resetlersek ne olur? Genişletmek için tıkla... Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek.
Arda696 dedi: Hepsini denedim. Pek anlamıyorum da resetlersek ne olur? Genişletmek için tıkla... Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek.
Arda696 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #6 ReloadingData dedi: Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek. Genişletmek için tıkla... Yapılandırma falan hiç bilgim yok. ReloadingData dedi: Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek. Genişletmek için tıkla... Amacım şifre değiştirmek daha kolay yolu yok mudur?
ReloadingData dedi: Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek. Genişletmek için tıkla... Yapılandırma falan hiç bilgim yok. ReloadingData dedi: Ayarlar sıfırlanır. İnternet ayaları sıfırlanır. Wi-Fi ayarları sıfırlanır. Tekrar yapılandırman gerek. Genişletmek için tıkla... Amacım şifre değiştirmek daha kolay yolu yok mudur?