Taahhüdü imzaladıktan sonra, yetkililer eve gelip ayarları yapıp netin açıldıktan sonra bize gelip modem istersen +14 tl yerine bu sefer aylık 40 tl ödersin paketine ek modem ücretini, dedi. Soygunculuk ve enayi yerine koyuyorlar
Gider internetten ikinci el 2018-2019 yılında türk telekom'dan modem almış birinden modemi satın alırım ya da bulurum. Oda olmadı asus, zte, tp-link modemleri sıfırı satılıyor alışveriş sitelerinde
Bende sorun çıkaracağını sanmam modemimin. Sırf yeni modem satmak amaçları bence. Ki zaten ben adsl üzerinden alacam paketi. Yine de forumda sorayım dedim daha bilgilisiniz çünkü. Pakete ek modemi almayacam artık bakalım, Görseldeki modemimi kullanacam. Hız testi vs. yaparım, sorun olursa da dediğim şekilde bi yerden yeni modem temin ederim artık
Çok Teşekkürler.
Adsl üzerinden bugün bağlattım neti. Modem hem kablosuz hem kablolu olarak canavar gibi çalışıyor, işimi gördü
İnternet hız testini laptopdan kablolu, arka ve ön planda çalışan programlar kapalı şekilde yaptım. Cep Telefonunu ortamımdan uzakta tuttum.
Hız Testi yaptığım siteler :
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.
Speedcheck ile pratik hız testi yapın. İnternet hız testi için en güvenilir adrese gelin. speedtest araçları ve hız arttırma ipuçları için tıklayın.
Broadband speed test checker that gives a more accurate indication of the speed delivered by your broadband provider. Check response time, download and upload speeds. Easy to use
broadbandtest.which.co.uk
İndirme hızınız ne kadar? FAST.com'un kolaylıkla gerçekleştirilen internet hız testi, internet servis sağlayıcınızın yaklaşık hızını saniyeler içinde ölçmenizi sağlar.
Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz.
hiztesti.turktelekom.com.tr
Hız testi için hemen TurkNet'in internet hız testi ölçme sayfasını ziyaret edin! Download ve upload hızı ile ping rakamınızı anında öğrenin.
HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları
Hız testi aracımız ile internet hızınızı test ederek mevcut internetinizin ping, download ve upload gibi değerlerini öğrenmek için hemen tıklayın!
İnternet hız testi, mevcut internet bağlantınızın hızını ölçmek için kullanılan önemli bir araçtır. Netspeed ile düzenli olarak hız testi yaparak, internet bağlantınızdaki performansı değerlendirin ve optimize edin.
Hiztesti.online'ın uygulaması ile Hız testi, speed test ve internet hız testi için servis sağlayıcıların masaüstü, mobil, cep telefonu internet hızınızı ölçün.
HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları
Hız testi ölçüm işlemlerini modern arayüzü ile destekleyen hızınıtestet.net, ttnet hız testi, superonline hız testi ve speedtest gibi internet hız testi ölçüm işlemlerini ziyaretçilerinin kullanımına sunar.Yüksek hızlı internetiniz olsun!
Ortalama verilerim şöyle çıktı;
Ping: 19 - 20 - 28 en fazla 35 oldu farklı testlerde.
İndirme (Download): 13.74 mbps , 14.0 mbps (12 mbps ye hiç inmedi)
Yükleme (Upload): 0.5 mbps , 0.6 mbps , 0.81 mbps (En fazla 0.87 mbps gördüm, 1 mbps yi göremedim. Kötü)