AirTies Air 5650V3 DSL ayarını nasıl olmalı?

ByEmre27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Emre. Modemimde normalde almam gereken hız 16Mbps iken ben 10-14 arası alıyorum. DLS ayarı olan fotoğrafta, yani VDSL2, ADSL2+ falan tikli olan fotoğrafta eskiden tüm gözükenler tikliydi ve internetim yavaşdı, ki fotoğraflara bakabilirsiniz, orada ben not almışım.
Şimdi sadede geleyim. O tikleme yerinde hangilerinin tikini açmam lazım ki, daha hızlı ve güvenilir (kopma yaşamadan) internetimi kullanabilirim.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• hız paneli.png
    hız paneli.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 59
  • dsl arayüz.png
    dsl arayüz.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 58
  • not defterinde olan.png
    not defterinde olan.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba, ben emre. Modemimde normalde almam gereken hız 16Mbps iken ben 10-14 arası alıyorum. Dls ayarı olan fotoğrafta, yani VDSL2, ADSL2+ falan tikli olan fotoğrafta eskiden tüm gözükenler tikliydi ve internetim yavaşdı, ki fotoğraflara bakabilirsiniz, orada ben not almışım.
Şimdi sadede geleyim. O tikleme yerinde hangilerinin tikini açmam lazım ki, daha hızlı ve güvenilir (kopma yaşamadan) internetimi kullanabilirim.
Teşekkürler.

Orada hepsini işaretlesenizde bir şey değişmez sizin kullandığınız sadece ADSL 2 + bu işaretli olsun yeter.
Hız için bu tikler etki etmez.
Bölgenizde VDSL varsa buna geçebilir ve paketinizi yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı