Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 25 Nisan 2021 #11 AgeanGothic dedi: İsim: Admin. Şifre: Boş bıraktım. Bu şekilde oldu çok teşekkürler. Tamı tamına 14 kişi modeme bağlanıyor gözüküyor. Bunları ayırt edip nasıl engelleyebilirim? Yeni konu açmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Direk şifreyi değiştirebilirisin.
AgeanGothic dedi: İsim: Admin. Şifre: Boş bıraktım. Bu şekilde oldu çok teşekkürler. Tamı tamına 14 kişi modeme bağlanıyor gözüküyor. Bunları ayırt edip nasıl engelleyebilirim? Yeni konu açmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Direk şifreyi değiştirebilirisin.
A AgeanGothic Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #12 Wmir dedi: Direk şifreyi değiştirebilirisin. Genişletmek için tıkla... Babamın anlamasını istemiyorum Az önce bu konudan bahsettiğimde ramazanın sonuna kadar kullansınlar dedi.
Wmir dedi: Direk şifreyi değiştirebilirisin. Genişletmek için tıkla... Babamın anlamasını istemiyorum Az önce bu konudan bahsettiğimde ramazanın sonuna kadar kullansınlar dedi.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 25 Nisan 2021 #13 AgeanGothic dedi: Babamın anlamasını istemiyorum az önce bu konudan bahsettiğimde ramazanın sonuna kadar kullansınlar dedi. Genişletmek için tıkla... Mac filtreleme yapabilirsin.
AgeanGothic dedi: Babamın anlamasını istemiyorum az önce bu konudan bahsettiğimde ramazanın sonuna kadar kullansınlar dedi. Genişletmek için tıkla... Mac filtreleme yapabilirsin.