emirkaya44 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba, AirTies modem üzerinden port açıyorum ama açtığım portlar çalışmıyor. Nasıl yapabilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.939 Çözümler 245 9 Temmuz 2021 #2 emirkaya44 dedi: Merhaba, AirTies modem üzerinden port açıyorum ama açtığım portlar çalışmıyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz. Çünkü Türk Telekom'dan önce sabit IP satın alacaksın sonra portlarını açıcaksın. Artı 0 Eksi
emirkaya44 dedi: Merhaba, AirTies modem üzerinden port açıyorum ama açtığım portlar çalışmıyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz. Çünkü Türk Telekom'dan önce sabit IP satın alacaksın sonra portlarını açıcaksın.
KS KS emirkaya44 Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 youtubeden baktıgımda bununla ilgili birşey söylememişerdi sadece tt demi böyle Artı 0 Eksi