mklaunch Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #1 İnternetimi 8 den 16 ya yükseltmek istiyorum. TTNET `i arıyorum söylüyorum modeminiz kaldırmıyor 16 mbit interneti diyorlar. Doğrumudur yoksa oyalıyorlar mı? Modemin teknik özellikleri Teknik Özellikler - RT-205 - 125Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem - AirTies Kablosuz İletişim
İnternetimi 8 den 16 ya yükseltmek istiyorum. TTNET `i arıyorum söylüyorum modeminiz kaldırmıyor 16 mbit interneti diyorlar. Doğrumudur yoksa oyalıyorlar mı? Modemin teknik özellikleri Teknik Özellikler - RT-205 - 125Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem - AirTies Kablosuz İletişim
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2014 #2 Modeminiz ADSL2+ destekli ve 24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızına ulaşabiliyor. TTNET bir yerde hata yapıyor gibi.
Modeminiz ADSL2+ destekli ve 24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızına ulaşabiliyor. TTNET bir yerde hata yapıyor gibi.
mklaunch Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Modeminiz ADSL2+ destekli ve 24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızına ulaşabiliyor. TTNET bir yerde hata yapıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha aramıştım apartmanınızdaki kutu çok eski değiştirilmesi gerekiyor demişlerdi değiştirdiler şimdi aradım modem desteklemiyor diyorlar. Kafa buluyorlar benimle herhalde.
Recep Baltaş dedi: Modeminiz ADSL2+ destekli ve 24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızına ulaşabiliyor. TTNET bir yerde hata yapıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha aramıştım apartmanınızdaki kutu çok eski değiştirilmesi gerekiyor demişlerdi değiştirdiler şimdi aradım modem desteklemiyor diyorlar. Kafa buluyorlar benimle herhalde.