Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #1 Elimde Airties RT-206 (TTNet) modem var. Taşınıyorum ve internet bağlatacağım. Ben bu modemi herhangi bir Türk Telekom tarifesinde kullanabilir miyim? Modem masrafı yapmak istemiyorum.
Elimde Airties RT-206 (TTNet) modem var. Taşınıyorum ve internet bağlatacağım. Ben bu modemi herhangi bir Türk Telekom tarifesinde kullanabilir miyim? Modem masrafı yapmak istemiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Şubat 2017 #2 ADSL tarifesi aldığın sürece kullanabilirsin. VDSL ile kullanamazsın.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #3 Recep Baltaş dedi: ADSL tarifesi aldığın sürece kullanabilirsin. VDSL ile kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam merak ettiğim, ben mesela aldım tarifeyi. Yanında verecekleri modem ücretsiz mi oluyor?
Recep Baltaş dedi: ADSL tarifesi aldığın sürece kullanabilirsin. VDSL ile kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam merak ettiğim, ben mesela aldım tarifeyi. Yanında verecekleri modem ücretsiz mi oluyor?
Selam ben kerim Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 6 4 Mayıs 2020 #4 Berat Gümüşçü dedi: Peki hocam merak ettiğim, ben mesela aldım tarifeyi. Yanında verecekleri modem ücretsiz mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz oluyor.
Berat Gümüşçü dedi: Peki hocam merak ettiğim, ben mesela aldım tarifeyi. Yanında verecekleri modem ücretsiz mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz oluyor.