delgec Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 AirTies markası oldukça iyiydi ve on yıl önce piyasadaki en iyi modemleri üretirdi. Birdenbire yitip gittiler. Sahi, ne oldu onlara? Bilen var mı?
AirTies markası oldukça iyiydi ve on yıl önce piyasadaki en iyi modemleri üretirdi. Birdenbire yitip gittiler. Sahi, ne oldu onlara? Bilen var mı?
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 Bir şey olmadı. Biz kullanıyoruz. Olduysa da ben bilmiyorum
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Şubat 2021 #3 En iyi modemler mi? Komik. Airties | Smart Connectivity Solutions for Broadband Operators Airties provides AI-powered software that improves connectivity for ISP subscribers, helping reduce churn, attract new customers, cut operating costs, and boost innovation. airties.com TT, artık ZyXEL ürünlerini getiriyor genelde. Anlaşmaları bitmiş olabilir.
En iyi modemler mi? Komik. Airties | Smart Connectivity Solutions for Broadband Operators Airties provides AI-powered software that improves connectivity for ISP subscribers, helping reduce churn, attract new customers, cut operating costs, and boost innovation. airties.com TT, artık ZyXEL ürünlerini getiriyor genelde. Anlaşmaları bitmiş olabilir.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 27 Şubat 2021 #4 delgec dedi: Airties oldukça iyiydi ve on yıl önce piyasadaki en iyi modemleri üretirdi. Birdenbire yitip gittiler. Sahi, ne oldu onlara? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey mi oldu? Ben görüyorum yakınlarımda hala kullanılıyor.
delgec dedi: Airties oldukça iyiydi ve on yıl önce piyasadaki en iyi modemleri üretirdi. Birdenbire yitip gittiler. Sahi, ne oldu onlara? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şey mi oldu? Ben görüyorum yakınlarımda hala kullanılıyor.
delgec Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 eyre dedi: Bir şey mi oldu? Ben görüyorum yakınlarımda hala kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Marka yok olup gitti. Charlie Dickkerson dedi: Bir şey olmadı. Biz kullanıyoruz. Olduysa da ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Artık modem üretmiyorlar.
eyre dedi: Bir şey mi oldu? Ben görüyorum yakınlarımda hala kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Marka yok olup gitti. Charlie Dickkerson dedi: Bir şey olmadı. Biz kullanıyoruz. Olduysa da ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Artık modem üretmiyorlar.