N nebiyarar Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlerde de aison gördüm fakat aynı yer midir veya kendi sitesinden alışveriş yapmak riskli olabilir mi? Yakın zamanda alışveriş yapan var mı aison kendi sitesinden?
Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlerde de aison gördüm fakat aynı yer midir veya kendi sitesinden alışveriş yapmak riskli olabilir mi? Yakın zamanda alışveriş yapan var mı aison kendi sitesinden?
Çözüm Recep Baltaş 19 Mayıs 2021 Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz.
Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #2 Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 Güvenilir hocam kendileri bellek ticaretinde öncü firmalardan. Artı 0 Eksi
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 19 Mayıs 2021 #4 Güvenlidir, kendilerinden aralık ayında hem RAM hem de M.2 SSD aldım. Artı 0 Eksi
KS KS N nebiyarar Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Recep hocam . Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Aison, kurucusunu yüz yüze tanıdığım güvenilir bir sitedir. Kredi kartınızla alışveriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Recep hocam .