AISuite 3'ün Hiçbir Setup Dosyası Açılmıyor

A

Agab

Ziyaretçi
ASUS A88XM-A anakartım var ve Asus'un sitesinden anakartımın desteklenen sürücüler kısmından indirdim. Fakat rardan çıkarıp setupa tıkladığımda küçük bir pencere geliyor bir şey yüklüyor gibi oluyor 1-2 saniyede kapanıyor ekrana gelen bir şey yok. Genel setup, veya başka bir klasör içindeki (USB 3.0 boost vs..) hepsinde böyle oluyor bir şey geliyor hemen kapanıyor o pencere. 2-3 saat sonra görev yöneticisinden baktığımda arka planda çalışıyor gözüküyor. Ama ekrana gelen bir şey yok işte.

AsusSetup.exe'nin özelliklerine girin ve tüm kullanıcıların bu yazılımı kalıcı olarak yönetici çalıştırması için yetki verin. Sonrasında uyumluluk gidericisinin önerdiği ayarlar ile yazılımı yüklemeye çalışın. Bunu PC'ye rest attıktan veya görev yöneticinisinden Al Suite 3 hakkında çalışan tüm görevleri sonlandırın.

Olmuyor ya. Başka çözüm kalmadı sanırım

Anakart DVD'si üzerinden yükleme yapmayı dener misiniz? Veya bir önceki sürümü kurmayı deneyin:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/AI_SuiteIII_XPWin7-8-8-1_A88XM-A_S_VER10055.zip

Son olarak sistemdeki tüm ASUS yazılımlarını kaldırın ve sistemi yeniden başlatın. CCleaner ile kayıt defteri ve dosya temizliği yapın. Tekrar kurmaya çalışın. İşletim sistemine sonradan herhangi bir ayar veya yapılandırma yapmış mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…