Halil gibisi Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hediyelerle süslenmiş gibi. Reklam tuzağına düşmek pek istemiyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hediyelerle süslenmiş gibi. Reklam tuzağına düşmek pek istemiyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.412 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #2 O bilgisayar çöp dostum.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Mayıs 2021 #3 Çöp, alınmaz. DDR3 sistem 2021 de hiç alınmaz. İşlemci de çöp. Ekran kartında da bir şeyler var ama çözemedim. Bütçeni belirtip sistem önerisi konusu aç, yardımcı oluruz sana.
Çöp, alınmaz. DDR3 sistem 2021 de hiç alınmaz. İşlemci de çöp. Ekran kartında da bir şeyler var ama çözemedim. Bütçeni belirtip sistem önerisi konusu aç, yardımcı oluruz sana.
melihhunal Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 4500tl'ye apu sistem + monitör alabilirsin
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.412 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #5 Bütçe belirtin arkadaşların dediği gibi. Size yardımcı olurlar.
Halil gibisi Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 melihhunal dedi: 4500tl'ye apu sistem + monitör alabil Genişletmek için tıkla... Sağolun cevaplar için. Az daha sitedeki yorumlara kanacaktım.
melihhunal dedi: 4500tl'ye apu sistem + monitör alabil Genişletmek için tıkla... Sağolun cevaplar için. Az daha sitedeki yorumlara kanacaktım.
I isthat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 24 Mayıs 2021 #7 Halil gibisi dedi: Sağolun cevaplar için. Az daha sitedeki yorumlara kanacaktım. Genişletmek için tıkla... Sahte yorumlara dikkat edin birilerine yazdırıyorlar onları.
Halil gibisi dedi: Sağolun cevaplar için. Az daha sitedeki yorumlara kanacaktım. Genişletmek için tıkla... Sahte yorumlara dikkat edin birilerine yazdırıyorlar onları.
Linux Fanboyu Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 148 24 Mayıs 2021 #8 Halil gibisi dedi: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hediyelerle süslenmiş gibi. Reklam tuzağına düşmek pek istemiyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Kazık. Dolandırılırsınız alırsanız.
Halil gibisi dedi: Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hediyelerle süslenmiş gibi. Reklam tuzağına düşmek pek istemiyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Kazık. Dolandırılırsınız alırsanız.