Aj 159 mouse sensörü bozuk

Makaleler
2
Arkadaşlar fareyi herkes gibi Temu üzerinden aldım. Ürünün sensöründe bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çok fazla olmasa da her 2-3 saatte bir mouse hassasiyeti çok düşüyor ve hareket zorlaşıyor. Başta CS oynarken fark ettim ama daha yeni forumda gezerken yine başıma geldi. Satıcı ile iletişime mi geçmeliyim sizce? Bu sorunu yaşayan var mı acaba benim gibi?

Arkadaşlar fareyi herkes gibi Temu üzerinden aldım. Ürünün sensöründe bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çok fazla olmasa da her 2-3 saatte bir mouse hassasiyeti çok düşüyor ve hareket zorlaşıyor. Başta CS oynarken fark ettim ama daha yeni forumda gezerken yine başıma geldi. Satıcı ile iletişime mi geçmeliyim sizce? Bu sorunu yaşayan var mı acaba benim gibi?

Pro kullanıyorum 3 maç üst üste oynadım hiç takılmadı. Bluetooth ile bağlıyken arada takılıyor gibi oluyor ama o da bağlantı ile alakalı sanirim. Bir de kaç Hz'de kullanıyorsun.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ya. Bende 2.4 GHz de kullanıyorum aynı sorun yaşanıyor Bluetooth kaynaklı değil galiba.

Bluetooth ile alakası yok zaten hocam örnek verdim. Arızalı ürün olabilir, sonuç olarak Çin malı seri üretim mallar, illaki içinde kötü olan çıkar. Şimdilik bende bir sorun yok.

Kendi Software'i kurulu ondan bahsediyorsanız.

1000 Hz 800 DPI kullanıyorum.

1.6 DPI da kullanıyorum, sensi düşürüp bir de DPI arttırmayı dene.

2000 veya 1000Hz'de kullanıyorum hatırlamıyorum şu an.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı