ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 10 Aralık 2024 #1 Nedense böyle yapıyor. İşlemcim i3.13100F 4K'da kullanıyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.747 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 11 Aralık 2024 #2 Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm.
Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #3 Motionless IN White dedi: Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 170 Hz monitör vardı hocam zaten 2 k ya aldım dün yaşamadım sorun sağ olun. Motionless IN White dedi: Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... ozguven_askim dedi: 170 Hz monitör vardı hocam zaten 2 k ya aldım dün yaşamadım sorun sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam hala yaşıyorum nedeni ne olabilir? Son düzenleme: 11 Aralık 2024
Motionless IN White dedi: Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 170 Hz monitör vardı hocam zaten 2 k ya aldım dün yaşamadım sorun sağ olun. Motionless IN White dedi: Monitör yenileme hızı etken diye duymuştum. 360Hz üstünde 4K önerende var tabii ki bunlar sadece gördüğüm yorumlara istinaden söylediğim şeyler. En fazla 2K'da kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... ozguven_askim dedi: 170 Hz monitör vardı hocam zaten 2 k ya aldım dün yaşamadım sorun sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam hala yaşıyorum nedeni ne olabilir?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.747 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 11 Aralık 2024 #4 Yenileme hızınız yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca kullandığınız program veya oynadığınız oyunun desteği de olmayabilir. 1K'da kullanabilirsiniz.
Yenileme hızınız yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca kullandığınız program veya oynadığınız oyunun desteği de olmayabilir. 1K'da kullanabilirsiniz.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #5 Motionless IN White dedi: Yenileme hızınız yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca kullandığınız program veya oynadığınız oyunun desteği de olmayabilir. 1K'da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bununla sadece masaüstünde karşılaştım oyunlarda fark etmedim yani etkilemedi masaüstünde webde takılırken yaşanıyor.
Motionless IN White dedi: Yenileme hızınız yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca kullandığınız program veya oynadığınız oyunun desteği de olmayabilir. 1K'da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bununla sadece masaüstünde karşılaştım oyunlarda fark etmedim yani etkilemedi masaüstünde webde takılırken yaşanıyor.