Aldığım AJ159 Apex elime ulaştı. İşlemcim i3-12100F kaç Hz kullanmam daha iyi olur? 1000Hz ve 2000Hz'de bir takılma olmuyor fakat hangisi işlemcim için daha rahat olur bilemedim.
Takılmıyor ama oyunlarda performansım düşer mi veya işlemcim fazla kullanılır mı emin olamadım. Görev yöneticisine bakıyorum anlık yükselip inlemelerden dolayı emin olamadım farklı bir uygulama kullanıyor da olabilir. Genel olarak işlemcim veya ona yakın işlemcilerde kaç Hz'de performanslı kullanılıyor merak ettim.
1000Hz öneririm. Bir keresinde 2000Hz açık kalmıştı hangi oyundu hatırlamıyorum ama tuhaf sorunlar olmuştu. Zaten görülür bir farkı yok 1000Hz yeter benim mouse 2000Hz olmasına rağmen 1000Hz kullanıyorum.
1000Hz öneririm. Bir keresinde 2000Hz açık kalmıştı hangi oyundu hatırlamıyorum ama tuhaf sorunlar olmuştu. Zaten görülür bir farkı yok 1000Hz yeter benim mouse 2000Hz olmasına rağmen 1000Hz kullanıyorum.
İşlemcimi yoracak bir kaç oyunda deneyip karar vereceğim. Gerçekten de dediğiniz gibi Hz arasındaki farkları anlayamıyorum. 125Hz'den geçtim tabi daha hızlı tepki süresi ama gözle pek anlayamıyorum.