AJ159 Pro sahte mı?

SansarSansar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Temu üzerinden almış olduğum AJ159 Pro farem elime ulaştı. Fareyi biraz inceledikten sonra aşağıdaki fotoğraflarda da belirttiğim üzere 2.4GHz dongle yuvası bulunmuyor farede. YouTube'dan izlediğim inceleme videolarında bu yuva var fakat dongle olmuyor. Çünkü bu farenin Dongle'ı yanında gelen dock olarak geçiyor bunu biliyorum ve farenin kutusundan çıkan kullanım kılavuzunda da bu yuva gözüküyor. Fakat ne hikmetse benimkinde bu yuva direkt olarak bulunmuyor. Sahte olabilir mi sizce? Bu modelde dongle olmadığını biliyorum fakat 159 serisinde hepsinin tasarımı aynı olduğu için Apex ve Pro modellerinde de bu yuva var fakat içi boş oluyor ama bende direkt yuva yok.

Eki Görüntüle 2376955

Son düzenleyen: Moderatör:
O etiketin altında olabilir belki.

O etiketin altında olabilir belki.
Maalesef hocam orada etiket yok, remove yazan yerlerden bahsediyorsanız eğer onlar skatezlerin jelatini.

Eski seri, yeni seri farkı var mı arkadaşlar bilen var mı?

@Thundem Hocam korkutmayın, sahte mi yoksa?

Son düzenleme:
Sahte değildir de gen 1 gen 2 diye ayrılıyor diye biliyorum. Bende 4 tane apex var 3 tanesinin altında kapak var bir tanesinde yok ama redditte okuduğum kadarıyla gen 1 gen 2 diye ayırmışlar.

Ajazz markası ürünlerin yenilerini veya benzerlerini kısa süre içinde satışa çıkarabiliyor. Kutu üstünde yazan verilerin çoğu yanlış. 500mAh pil diyip 300 gelebiliyor. Tabi bu dediğim bu ürün için geçerli değil. Ajazz AJ199 ile bu durumu yaşamıştım.
Zaten sahtesi olmayan bir ürün.

Sahte değildir de gen 1 gen 2 diye ayrılıyor diye biliyorum. Bende 4 tane apex var 3 tanesinin altında kapak var bir tanesinde yok ama redditte okuduğum kadarıyla gen 1 gen 2 diye ayırmışlar.
Peki hocam bendeki gen1 mi gen2 mi bir bilginiz var mı? Ayrıca faklı MCU olayını nasıl anlayabilirim?

Hocam bende de aynı sorun var mouse bugün geldi fakat içinde alıcısı yok. O etiket kısmını ben ısıtıp kaldırdım kapak var altında ama içi boş. Bu fareyi kablosuz nasıl bağlayabiliyoruz. Alıcısız mümkün değil ki?

Kablosuz olarak 2 farklı yol ile kullanabilirsiniz hocam, birincisi Bluetooth modu bilgisayarınızda Bluetooth açın ve ardından farenin altından BT kısmına getirin cihaz eşlenme aşamasına geçecek oradan seçip bağlayabilirsiniz. Diğer yolu ise kutuda gelen dock ve kabloyu bilgisayara bağlayın 2.4G moduna alın fareyi otomatikman kullanabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…