AJ159 takılıyor

Eren.Bayram.

Hectopat
Temu'dan düz model Ajazz AJ159 mouse aldım, iki farklı mousepadim var ve normalde DeathAdder V2 Mini mouse kullanıyordum.
Bu mousepadlerde V2 mini ile yaşamadığım bir sorun, ama bu yeni farede mousepadin belli bölgelerinde takılıyor mouse, CS'de etrafa bakarken o kısma gelince takılıarak devam ediyor.
Bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam
Ben de hem laptop hem kasada kullanıyorum.

Bende hem dongle hem de BT ile çalışan klavye var. Bluetooth özelliği ile CS de kullanıyorum inanır mısın hiç gecikme olmuyor hatta bazen AWP ile Q ya hızlı bastığım için ateş edemiyorum yani gecikme olmadığı oradan belli. RGB'sini de kapattım 1 haftadır da şarjı dolu hiç azalmadı kablolu devri bitti şükür.

YouTubedan bir yayıncıya sordum da mouseta oyunda BT ile iyi sonuç alamamış.

Son düzenleme:
Anladım hocam
Ben de hem laptop hem kasada kullanıyorum.

Kanka merhaba bende de aynı mouse ve aynı sorun var. Ben sorunun mousun 2.4GHz modunda olduğunu düşünüyorum hatta eminim mouse alala 1-2 hafta oldu ve hep 2.4GHz modunda kullandım ve evet sadece mouse padın bazı yerlerinde takılıyordu. İlk mouse padde sıkıntı olduğunu düşündüm yıkadım, ütüde yaptım yok hep bazı yerlerinde takılıyor sonra sarjı bitti biraz kablolu kullandım ve bir baktım takılma olmuyor ben sorunun 2.4GHz de olduğunu düşünüyorum.

Nasıl çozebiliriz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…