AJ5 raging bull çakma mı nasıl anlaşılır?

Sabah dolap uygulamasından orijinal olduğu söylenen bu modeli aldım fakat aldıktan bir süre sonra ayakkabıdan anlayan bir arkadaşım bu ürünün replika olduğunu söyledi. Eğer forumda orijinalden anlayan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Başkasından aldığım duyuma göre de buçuklu ayakkabı numaralarının çakma olmadığı bununla sadece büyük(orijinal) firmaların uğraştığını söyledi. Aldığım ayakkabı 42.5 numara. Ayrıca kutunun orijinal olmadığının farkındayım ama benim için önemli olan daha çok ayakkabının kendisi, ortalama ikinci el AJ5 piyasası fiyatına aldığım için çakma olması durumda iade sağlayacağım dönüşlerinizi bekliyorum. Ayakkabının modeli Air Jordan 5 raging bull.

Dosya Ekleri

• 5.png
    445,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 3.png
    520,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.png
    413,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 1.png
    446,4 KB · Görüntüleme: 28
Buçuklu numaralar çakma değil bende AJ2 var oda 44.5 numara. Ama çakma olsa zaten malzeme kalitesinden falan belli olur hocam.

Buçuklu numaralar çakma değil bende AJ2 var oda 44.5 numara. Ama çakma olsa zaten malzeme kalitesinden falan belli olur hocam.

Fotoğraflara baktığınızda sizce nasıl duruyor orijinal gibi mi? Elimde orijinal AJ5 Jade Horizon var fakat o deri olduğu için süet olan bu modelle karşılaştırmam zor olacak, eğer anlama ihtimaliniz varsa dönüşünüzü beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…